Thuasne Silistab® Genu - Til overbelastede eller gigt-ramte knæ

Specialpris 339,00 kr
Pris: 439,00 kr

Lagerstatus:

Varen afsendes indenfor 6-14 hverdage

* Påkrævede felter

Specialpris 339,00 kr
Pris: 439,00 kr
Produktinformation

Detaljer

Knæbind med lukket aflastning af patella

Thuasne Silistab® Genu er designet i elastisk stof. Knæbindet er med dobbelte fleksible sidestivere og et Y-formet silikone indlæg der sikrer en bedre proprioceptiv virkning og en forstærket periodisk stimulation af leddet. Sidestiverne giver knæet støtte. For ekstra komfort er bandagen “åben” ved knæhæsen, og her istedet dækket af et blødt bomuldsstof. Knæbindet har en non-slip kantafslutning, der holder bandagen på plads, så den ikke glider ned.

 

Thuasne Silistab® Genu anbefales til:

  • Mildt slidgigt i knæet.
  • Overbelastningskader.
  • Følger efter patellaluxation.
  • Chondromallaci.
  • Løse knæskaller.

 

Særlig silikoneindsats:

 

Silikoneindsatsen er tykkere øverst på knæskallen, for at undgå tryk på smertefulde områder. Den ovale form giver god støtte af knæskallen, mens det kurvede design dækker patellasenen og mindsker vibrationer og stød hertil. De to “kaninører” har små dotter, som stimulerer området og øger proprioceptionen.

Prøv bandagen fra Thuasne, som er blandt de førende på bandage og ortose feltet. Vi er ene distributør på Thuasne Sport i Danmark. Når du køber Thuasne får du den bedste kvalitet der findes. Men du betaler ikke overpriser! Kom dine skader kvit nu!
Har vi ikke din størrelse på lager ? Leveringstid for Silistab Genu er cirka 6-14 dage.. Kontakt os evt. for nærmere info på info@henza.dk eller telefon 51959583.