Thuasne LombaMum® - Graviditetsbælte

650,-

På lager

LombaMum® graviditetsbælte er designet til at reducere de fysiske belastninger og fire vigtige smerter i forbindelse med graviditet:
1. Bækkensmerter
2. Bækkenløsning
3. Rygsmerter
4. Abdominal ubehag

  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Thuasne LombaMum graviditetsbælte

LombaMum® graviditetsbælte er designet til at reducere de fysiske belastninger og fire vigtige smerter i forbindelse med graviditet:

1. Bækkensmerter
2. Bækkenløsning
3. Rygsmerter
4. Abdominal ubehag

Ved forsigtigt at løfte og understøtte din graviditetsmave, uden at lægge tryk på maven eller babyen, tilbyder ”LombaMum” en nem og effektiv løsning til lindring af smerter i lænden. Dette graviditetsbælte har et ergonomisk design, som tilpasser sig til kroppens form og yder optimal støtte og komfort. LombaMum® kommer med ekstra justerbare straps, som kan flyttes og tilpasses til hvor din smerte sidder (som vist på videoen). Bæltet har 4 fleksible stivere i ryggen, som har kurvet form der er tilpasset ryggens anatomi under graviditet.  

Du er ikke alene om at have graviditetssmerter
Næsten 50% af kvinder har oplevet smerter i ryggen, bækkensmerter eller iskias allerede når de når uge 24 af deres graviditet. Efterhånden som ugerne går, vil endnu større andel af gravide opleve disse smerter og problemer. Her kan LombaMum® afhjælpe og lindre smerter gennem hele graviditeten.

Hvorfor vælge LombaMum® fremfor andre graviditetsbælter?
- LombaMum® er både elegant og yderst behagelig. Indvendigt er det foret med bambus fibre, som er skånsomt overfor sensitiv hud.
- LombaMum® har hjulpet mere end 100.000 kvinder i Europa. Klinisk testet og klinisk understøttet virkning af markant smertelindring til gravide.
- LombaMum® har en blød og behagelig indre overflade af bambus fibre, som er skånsomt overfor sensitiv hud, hvilket forhindrer hudirritation.
- LombaMum® leveres med to ekstra ergonomiske bånd, der forlænger bæltet efterhånden som din graviditet udvikler sig. Bæltet kan derfor benyttes fra start til slut i din graviditet.
- LombaMum® blev kåret til ’Bedste innovative nye produkt 2016’ i ”The National Parenting Product Awards, Irland".
- Kan maskinvaskes - Maskinvask (delikatesse) 30 * C

Størrelsesguide og dimensioner:
Enkel og universel justerbar taljestørrelse med ekstra ergonomiske bånd, der lader din støtte vokse, når du vokser.
Højde i ryggen: 21 cm
Højde ved maven: 10 cm

Tilpasningsvideo