Thuasne Holdningskorrigerende Rygstøtte

1.950,-

På lager

Thuasne OsteoMed Acute er en ryg og lændestøtte, som hjælper med at udrette ryg og lænd, ved blandt andet dårlig holdning, krumryg eller forebyggende mod rygfrakturer i forbindelse med Osteoporose. Rygstøtten anvender en justerbar rygstiver, som kan tilpasses præcis din ryg.

  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Thuasne Holdningskorrigerende Rygstøtte
Thuasne OsteoMed Acute er en ryg og lændestøtte, som hjælper med at udrette ryg og lænd, ved blandt andet dårlig holdning, krumryg eller forebyggende mod rygfrakturer i forbindelse med Osteoporose. Rygstøtten anvender en justerbar rygstiver, som kan tilpasses præcis din ryg. Det smarte spændesystem gør, at denne rygstøtte kan tilpasses alle. Det er muligt at justere både højde og omkreds, for at opnå et perfekt fit.

Produkter henvender sig særdeles til dig der kæmper med smerter i nakke, ryg og lænd som følge af dårlig holdning. Ved alvorlige holdningsproblemer kan du anvende Thuasne rygstøtten i samarbejde med læge, fysioterapeut, kiropraktor eller anden professionel.

Holdningsvesten giver hurtigt og effektivt ryggen en bedre holdning – Og hjælper dig på vej mod selv at kunne opnå en bedre holdning. Vesten/rygstøtten er lavet i et behageligt materiale, som er tyndt og lækkert. Den sidder tæt til kroppen, så den kan skjules af trøje, hvis det ønskes.

Rygstøtten er medicinsk udstyr, med dokumenteret effekt, gennemtestede resultater, og kontrolleret fabrikation. Den bliver produceret i Europa af det verdensomspændende firma Thuasne, som er blandt de største og bedste producenter af bandager og ortoser i Europa og USA. 

CE-Certificeret, PDAC-Approved L0456/L0457

Leveres fra vore Svenske lager.
Leveringstiden er ca. 4-6 dage. 
Kontakt os evt. for nærmere info på info@henza.dk eller telefon 51959583.

Anvendes mod:
- Dårlig holdning.
- Foroverbøjet kropsholdning
- “Hængende” skuldre.
- Osteoporose/knogleskørhed
- Vertebrale frakturer.

Justerbar for optimal tilpasning og kontrol:
- Nem justering af højde, omkreds og straps.
- Forenklet ”strapping” system.
- Justerbar rygstøtte der kan tilpasses din rygsøjle og lænd.
- Ergonomiske spænder.