Thuasne halskrave i hård skum

237,00 kr

Lagerstatus:

Varen afsendes indenfor 3-6 hverdage

* Påkrævede felter

237,00 kr
Produktinformation

Detaljer

Døjer du af hold i nakken, stivhed, overbelastet muskulatur eller andre sygdomme, der kan have indvirken på din nakke? Eller har du været ude for en trafikulykke, som har givet dig piskesmæld (whip-lash) eller andre lignende traumer? Så er det en halskrave, du søger. Og ikke bare hvilken som helst halskrave, men en halskrave fra Thuasne i hård skum, som du kan benytte som holdningskorrigerende tøj for at mindske smerter i nakken.

Med en halskrave kan du aflaste og støtte nakkens struktur og muskulatur, hvilket vil resultere i færre smerter i nakke og hoved. Hos Henza.dk kan du få en Thuasne Ortel C2 Plus halskrave, hvor du har mulighed for at vælge imellem forskellige længder og højder. På den måde kan du skræddersy kraven til dig, så den passer og føles behageligt at iføre sig.

Nakkekrave til piskesmæld, stivhed og overbelastede muskulatur

Halskraven fra Thuasne er en bandage lavet i skum med en hård densitet. Når skummet er hårdt, giver halskraven en god aflastning, samtidig med at den vil være behagelig at bære. En nakkekrave vil med andre ord give dig støtte, som sørger for at holde dit hoved i den rigtige stilling og begrænse nakkens bevægelighed. På den måde giver den din krop mulighed for at hele hurtigere og mere optimalt. En nakkekrave er derved oplagt til piskesmæld, stivhed og overbelastede muskulaturer.

Foruden de allerede nævnte, så er der altså flere fordele ved at investere i og vælge en Thuasne Ortel C2 Plus halskrave:

  • Den er anatomisk formet med afrundede kanter.
  • Den har et aftageligt og vaskbart betræk, som er blødt og komfortabelt.
  • Den kan justeres præcist til din hals med en nem velcrolukning.

Størrelsen på en halskrave i skum fra Thuasne

Som allerede nævnt kan Thuasne halskraves fås i flere størrelser – mere præcist kan den fås i 3 forskellige længder og højder. Du kan vælge imellem højderne: 7,5 cm, 9 cm og 11 cm. Længden finder du ved at måle omkredsen af din egen hals, hvor:

  • størrelse 1 passer til en hals på 28-33 cm
  • størrelse 2 passer til en hals på 34-39 cm
  • størrelse 3 passer til en hals på 40-46 cm.

Det er vigtigt, at du måler omkredsen af din hals, inden du køber en nakkekrave fra Thuasne. På den måde sikrer du dig, at kraven passer, og du oplever færre nakkerelaterede smerter. Konsulter altid en professionel behandler, inden du giver dig i kast med at benytte en halskrave, så du sikrer dig, at du opnår de rette resultater og ikke forværrer skaden yderligere.

Lev et mindre smertefuldt liv med Henza®

Hos Henza® finder du et stort sortiment af produkter, der skal hjælpe danskerne med et mindre smertefuldt liv – hvad end det er gigtprodukter, sportsbandager eller som supplement til en aktiv livsstil.

Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice, hvis du har et spørgsmål til et af vores ovenstående produkter eller nogle af vores øvrige sortimenter. Her vil en fagkyndig medarbejder tage hånd om dig. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.