Thuasne GenuAction® støttebind til knæ

Specialpris 159,20
Pris: 199,-

På lager

GenuAction® er syet i et elastisk stof med en særlig komfortzone ved knæskallen samt specialstrikning ved knæhasen for at mindske folderne, så du undgår ubehag og irritation, når du bøjer dit ben.

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Har du svækkede led, eller har du været så uheldig at forstuve eller overbelaste dit knæ? Så vil vi hos Henza.dk anbefale dig at tage et nærmere kig på vores støtteben til knæ fra Thuasne. GenuAction® støttebind til knæ er en bandage med kompression (Klasse 2 - 20-36mmHG / 27,1-48HpA), som sikrer god støtte ved bl.a. forstuvninger, overbelastninger eller slag. Knæbindet fås i 6 forskellige størrelser, så det er vigtigt, at du vælger den rette til dit knæ, så du kan opleve dens optimale støtte.

Det er et simpelt støttebind, som anbefales til svækkede og smertefulde knæled. Det vil derfor være en god investering at gøre dig, så du kan leve mere smertefrit – hvad end det er til hverdag, på job eller under fysiskkrævende aktiviteter. Vi anbefaler, at du først tager en konsultation med en professionel – din behandler eller din egen læge – før du benytter bindet. På den måde mindsker du risikoen for at værre skaden.

Elastisk knæbind fra Thuasne til overbelastning, let forstuvning mv.
GenuAction® er syet i et elastisk stof med en særlig komfortzone ved knæskallen samt specialstrikning ved knæhasen for at mindske folderne, så du undgår ubehag og irritation, når du bøjer dit ben. Knæbindet er derfor behageligt at bære i længere tid, og du bibeholder fuld bevægelse i knæet, samtidig med at du øger proprioceptionen.

Som allerede nævnt kan dette elastiske støttebandage bruges ved særlige svækkede og smertefulde led, hvilket kan være alt fra lette forstuvninger og overbelastninger til slag under sport og træning. Skulle du mod forventning opleve smerter eller ubehag ved at benytte knæbindet, bør du tage det af omgående, så du ikke forværre skaden.

Valg af rette størrelse ved Thuasne GenuAction®
For at sikre dig, at du finder den rette størrelse til din knæ, skal du have fat i et målebånd. Du skal nemlig måle omkredsen af dit knæ, hvorefter du skal bruge den nedenstående tabel til at se, hvilken størrelse du skal købe støttebindet i. 

Knæbindsstørrelse

Omkredset af knæet i cm

Size 1

32 - 34 cm i omkredsen

Size 2

35 - 37 cm i omkredsen

Size 3

38 - 41 cm i omkredsen

Size 4

42 - 45 cm i omkredsen

Size 5

45 - 49 cm i omkredsen

Size 6

50 - 53 cm i omkredsen

Tabellen er yderst nem at aflæse og er derfor let at benytte. Skulle du være i tvivl omkring din størrelse, er du velkommen til at ringe til os.

Henza – DK’s eneste leverandør af Thuasne Sport
Vi kan ikke andet end at anbefale dig at prøve bandager fra Thuasne, som er blandt de førende på bandage og ortose-feltet – selvfølgelig efter en konsultation med din behandler. Vi er den eneste distributør på Thuasne Sport i Danmark, så du finder ikke deres produkter andre steder i landet. Når du køber Thuasne, får du den bedste kvalitet, der findes indenfor bandager og støttebind. Men du betaler samtidig ikke overpris for deres produkter.

Hvis du brænder inde med spørgsmål vedr. vores bandager fra Thuasne, vores sportstape eller crosstape, skal du være velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved at ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Her vil en fagkyndig medarbejder tage hånd om dig, uanset hvordan du vælger at komme i kontakt med os. Vi ser frem til at høre fra dig.