Swedish Posture holdnings t-shirt – Dame

Specialpris 476,-
Pris: 595,-

På lager

Posture Reminder T-shirten har Posture Alignment Technology som minder dig om at rette dig op ved at holde skuldrene på linje. T-shirten har ikke brug for kompression for at få dig til at stå ret.

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

StkPrisRabatStk. pris
283812%419,-
3119717%399,-
  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

SWEDISH POSTURE – HOLDNINGS T-SHIRT 

Posture Reminder T-shirten har Posture Alignment Technology som minder dig om at rette dig op ved at holde skuldrene på linjeT-shirten har ikke brug for kompression for at få dig til at stå ret. Når skulderbladene holdes tilbage og ryggen er rettet, aktiverer du automatisk muskler og “kroppens core”  mens du står, sidder, træner eller noget helt fjerde. T-shirten er løs og behagelig omkring taljen, hvilket gør det til en t-shirt for alle kroppe, til alle lejligheder.

 
 

Trøjen, der forbedrer din kropsholdning – Posture Alignment Technology
At vores stillesiddende livsstil med meget tid foran skærme, kan påvirke vores kropsholdning, genkender de fleste af os. At sidde foroverbøjet påvirker vores rygsundhed, vejrtrækningsdybden, men også selvtillid og stressniveauer.

Derfor har Swedish Posture udviklet en helt unik t-shirt med Posture Alignment Technology, der minder dig om at rette ryggen og forbedre din kropsholdning, mens du træner, arbejder, går eller studerer.

Den holdnings t-shirt, du skal have!
- Bevist effekt
- Komfortabel
- Diskret
- Fleksibel brug
- Posture Alignment Technology
- En revolutionerende funktionalitet, der justerer skulderbladene
- Funktionelt materiale
- Elastisk og behagelig pasform

Hvordan fungerer holdningstrøjen?
Posture Alignment-teknologifunktionaliteten er placeret i bagpanelet. Det elastiske bagpanel bringer skulderbladene sammen og justerer skuldrene til den rigtige position.

Hvad er forskellen mellem Swedish Posture T-shirt, og andre der hævder at have en effekt på kropsholdning?
Vores Reminder holdnings t-shirt er baseret på Posture Alignment Technology, hvilket betyder, at den guider dig til at holde dine skulderblade sammen. Udformningen af ​​skuldrene og ”bagpanelet” giver en direkte effekt på din kropsholdning. Når vi holder skuldrene i deres naturlige position vandret med rygsøjlen (i stedet for foran rygsøjlen), får vi en naturlig spænding i torsomusklerne. På denne måde aktiverer vi kropsholdningsmusklerne, der giver kroppen sin flotte og funktionelle kropsholdning. Funktionen er også lavet, så du får en t-shirt, der sidder behageligt i stedet for en ekstremt stram t-shirt for at opnå funktion. Der er ingen lignende på markedet. De fleste konkurrenter er udelukkende baseret på kompression og at kropsholdningen er så stram, at du ikke kan bevæge dig.

4_T-shirt_Usability_EN_19_T-shirt_Function_EN_1

BRUG DEN HELE DAGEN – Posture Reminder T-shirten kan bruges hele dagen, da den er så skånsom mod din krop.

HVORFOR ER EN GOD KROPSHOLDNING VIGTIGT? – Med en god kropsholdning oplever du mindre rygsmerter, øget fleksibilitet, dybere vejrtrækning og vil udstråle mere karisma og selvværd.

FORBEDRER DIN KROPSHOLDNING MED DET SAMME  – Posture Reminder T-shirten giver dig en “WOW” -følelse, når du tager den på. Det er så subtilt, men stadig effektivt. Den hjælper dine skuldre og skulderblade forsigtigt tilbage i den korrekte position, uden at den på nogen måder strammer.

KAN ANVENDES HVOR SOM HELST – Det elastiske og åndbare materiale er perfekt til enhver lejlighed.

3_T-shirt_Features_EN

 

 

SÅDAN TAGER MAN HOLDNINGS T-SHIRTEN PÅ – Sørg for, at bagpanelet, Posture Alignment Technology, strækker sig over skulderbladene på ryggen.

 

Instruktioner
Reminder T-shirt kan bæres hele dagen. T-shirten vaskes ved 40 grader.

Materiale:
77% nylon
23% elastan.
Fås i 4 varianter: sort/hvid Herre/Dame. Herreudgaven fås her.

Størrelsesguide - Kropsmål: 

StørrelseBrystmålLivviddeT-shirt Længde
X-Small75cm74cm65,5cm
Small81cm80cm67,5cm
Medium87cm86cm69,5cm
Large93cm92cm72cm
X-Large99cm98cm74,5cm