Træningsudstyr

I Henza®s sortiment af træningsudstyr finder du en bred vifte af produkter, der kan være med til at gøre din træning bedre, lettere og mindre smertefuld. Vi har alt fra bandageprodukter til træningsredskaber, som hver og en er udarbejdet med din krop i tankerne, så du kan effektivisere din træning og dagligdag. Vi har hos Henza® prioriteret kvaliteten højt, så du ikke vil modtage andet end kvalitetsvarer til en overkommelig pris. Alle fortjener nemlig at kunne dyrke deres yndlingssport og leve et mere smertefrit liv.

Tjek vores nedenstående sortiment ud og se, hvorvidt vi har produkter, der vil lette din hverdag. Vi har desuden også kinesiologitape, hvis du skulle opleve ledskader eller forstuvninger. Husk dog altid at konsultere med en specialist, inden du gør brug af bl.a. bandager og tape, så du ikke ender med at forværre din skade.

 • Vis Mere
 • Vis Mere
 • Vis Mere
 • Mavehjul

  Mavehjul

  99,00 kr
  Vis Mere
 • Vis Mere
 • Vis Mere
 • Vis Mere
 • Vis Mere
 • Vis Mere

Træningsudstyr til enhver sportsudøver og motionist fås hos Henza®

I vores sortiment af træningsudstyr har vi kompressionsstrømper, gigthandsker, rygstøtte, skulderstøtte, træningselastikker, foam roller samt meget andet, der alle sammen kan være dig og din skade fordelagtig. Hvad enten du skal have produkter, som er smertemindskende eller til udstrækning, afspænding og muskeltræning, så kan du finde det her hos os.

Juster- og åndbare bandager og støtter

Ved visse skader er det vigtigt med bandage og støtte for, at man kan træne eller blot få en almindelig hverdag til at fungere. Derfor har vi nøje udvalgt vores rygstøtte, skulderstøtte, gigthandsker osv., så du kan få udstyr, der hjælper og gavner dig samt giver den kompression, du har behov for, så du kan beholde bevægeligheden i fx skulder, ryg, lænd osv. Vores bandager og støtter er selvfølgelig designet, så du kan justere dem efter din krop samt i materiale som er åndbart, så det ikke føles kvælende og indelukket, når du træner.

Træningsudstyr til afspænding og muskelopbygning

Du finder desuden også lækkert træningsudstyr i form af træningselastikker, foam rollers, speed rope osv., så du kan træne derhjemme eller hvor end du har lyst til. Især foam rollers er blevet et særdeles populært udstyr til afspænding og restitution af musklerne efter træningen. Du lindrer nemlig ømheden i musklerne og får skabt bedre resultater. Du finder selvfølgelig også de alsidige træningselastikker, som både kan benyttes til opvarmning, fitness, styrketræning, genoptræning og være skadesforebyggende. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for deres brug og anvendelse. Hvis det dog drejer sig om skader eller genoptræning, vil vi altid anbefale, at du konsulterer med en professionel behandler.

Henza® - fortrukne blandt fysioterapeuter, kiropraktorer, massører m.fl.

Hos os finder du masser af udstyr, værktøj og tape, som vil være dig behjælpelig mod skader og ved træningen. Uanset hvilke af vores produkter du vælger, er du sikret kvalitetsvarer, så du kan fortsætte dit liv og træning på samme regulære basis som før. Det er blandt andet, derfor vi er fortrukne leverandører ved mere end 180 behandlere.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du synes, der mangler et bestemt produkt i vores sortiment eller hvis du har et ændringsforslag til vores nuværende. Vi tager med kyshånd imod input og besvarer af hjertens gerne spørgsmål. Du kan kontakte os enten via tlf. 51 95 95 83 eller pr. mail info@henza.dk. Vi bestræber os altid at besvare din henvendelse hurtigst muligt.