Træningsudstyr

Her kan du gå på opdagelse i vores lækre sortiment af diverse træningsudstyr. Med træningsudstyr fra Henza kan du omdanne din stue eller din have til et sted, hvor du kan opbygge muskelmasse på en god måde. Vi fører diverse udstyr til hjemmetræning, og kvaliteten er altid i top. Vores primære leverandør er den globale virksomhed Refit, der er anerkendt for deres produkter i topkvalitet. Netop derfor mener vi også, at Refit passer godt ind i vores sortiment.

Vi glæder os til at sende din levering afsted, så du kan komme godt i gang med træningen.

19 vare(r)
19 vare(r)

Kun fantasien sætter grænser

Med en træningselastik fra Refit er det kun fantasien, der sætter grænser, når du vil træne. Her hos Henza kan du finde den perfekte træningselastik, og på Youtube kan du finde inspiration til din fremtidige træning med træningselastikker. Vi fører et bredt udvalg af træningselastikker, prøv bare at høre her: Vi har træningselastik med håndtag, træningselastik til ben, træningselastik til dør, vi har træningselastik sæt og træningselastik til håndtag. Vi har rødt træningselastik, og vi har træningselastik, der er grønt. Og vi har det hele i forskellige styrker. Med andre ord - Henza har træningselastik, der passer til dig. Klik dig ind på et produkt her på siden og læs meget mere om det enkelte produkts kvaliteter. Skulle du stadig have spørgsmål? Så kontakt os endelig her

En verden af muligheder

Den ser ikke ud af alverden, og det lyder jo heller ikke så fancy - en elastik?! Men en træningselastik er faktisk uhørt effektiv for dig, der gerne vil bringe træningsmulighederne hjem. Du bestemmer selv, hvordan du vil bruge elastikken, og hvor meget pres, der skal være på dine muskler. Med en træningselastik slipper du for tunge og pladskrævende vægte. Fold blot træningselastikken sammen, og smid den ind øverst i skuffen. Hvis man kun må vælge et træningsredskab, så er der ingen tvivl om, at en træningselastik ville passe langt de fleste bedst.

Henza er her for dig!

Vi er så stolte af, at vores kunder har tildelt os en fremragende flot score på Trustpilot, det betyder nemlig, at vi gør vores kunder glade - og det er derfor vi er her! Vi vil gerne skabe rammen for, at vores kunder kan bevæge sig og træne på en hensigtsmæssig måde. Derfor forhandler vi også diverse behandlingsgel og cremer, der kan hjælpe dig med at komme over og forebygge skader. Hvis uheldet skulle være ude, så forbered dig her med isposer i absolut topkvalitet.

Vi glæder os til at pakke og sende dine varer afsted mod dig, så du kan komme i gang med at pleje din krop på den måde, som den fortjener. Fra du bestiller, går der ikke mere end 1-3 hverdage, før din pakke er fremme - og HUSK, at vi betaler portoen, hvis du handler for mere end 450 kroner.