Thuasne Pedipro Softer® Indlægshæle

Specialpris 141,75
Pris: 189,-

På lager

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

  Fragt kun 39 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Søger du behandlingsmuligheder mod hælspore, eller oplever du særligt smerte i dine fødder, knæ, hofter eller ryg? Så kan det være, at du skal investere i indlægshæle. I den henseende vil vi hos Henza® anbefale Thausnes Pedipro Softer® indlægshæle i silikone, som er den perfekte løsning, hvis du ønsker at fordele trykket jævnt under foden.

Silikonens støddæmpende egenskaber gør det nemlig muligt at reducere de stød og mindre traumer, som kroppen udsættes for i løbet af en helt almindelig dag. Det gælder især for fødderne, knæene, hofterne og ryggen. Med disse silikonesåler i skoene kan du både forebygge og afhjælpe dine smerter i fødder og krop. Størrelsen bestemmes ud fra skostørrelse, hvor indlæggene fås i 36-39 og 40-46.

Pedipro Softer® indeholder 1 par indlægshæle med udskæringer til 2 slags medfølgende pelotter i farverne grøn og blå. De grønne pelotter (2 stk.) er blødere, anatomisk udformede og specielt beregnet til hælsporer. De blå pelotter (2 stk.) er beregnet til den sunde fod med en af de nedenstående skader med undtagelse af hælsporer.

Pedipro Softer® indlægshæle anvendes mod:

 • hælsporer
 • aflastning af ligamenter og sener (tendinitis mv.)
 • smerter og gigtsygdomme i bl.a. ankler, knæ, hofter og ryg
 • følsomme fødder
 • bursitis (inflammation i bursa/slimhinde evt. under knæskallen)
 • smerter i forfoden
 • fascitis plantaris (smerter under hælen – særligt på medialsiden).

Fordele ved Thuasne Pedipro Softer® som behandling mod hælsporer, smerter mv.

Foruden de allerede nævnte fordele er der også andre væsentlige egenskaber og funktioner at nævne ved Pedipro Softer® fra Thausne heriblandt:

 • Silikonen er af meget høj kvalitet, der fordeler tryk og absorberer stød.
 • Indlægget er anatomisk formet.
 • Silikonen er antibakteriel, hvilket sikrer fødderne friskhed og god hygiejne.
 • Der er en bred kant ved hælen, som sørger for god fastholdelse i skoen.
 • Indlægget har ventilationskanaler, der sørger for bedre udluftning.

For at sikre optimal vedligeholdelse af Pedipro Softer® kan og bør indlæggene vaskes regelmæssigt med mild sæbe og vand.

Hos Henza kender vi til smerte

Men i den forstand at vi ved, hvordan fysiske smerter kan behandles. Hos Henza finder du mange forskellige produkter, der kan hjælpe dig til at leve et mindre smertefuldt liv – og det gælder uanset, om det er en sportsskade, arbejdsskade eller gigtsmerter. Du finder bl.a. sportsbandager, sportstape og crosstape i vores sortiment, der kan benyttes ved en lang række skader og smerter – selvfølgelig efter konsultation med en fagkyndig.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, skal du være mere end velkommen til det. Det gør du enten ved at ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Her vil en fagkyndig medarbejder tage hånd om dig, uanset hvordan du vælger at komme i kontakt med os. Vi ser frem til at høre fra dig.