Thuasne Pedipro Softer® Indlægshæle

189,-

På lager

Silikonens støddæmpende egenskaber gør det muligt at reducere de stød og mindre traumer, som kroppen udsættes for i løbet af en helt almindelig dag. Det gælder især for fødderne, knæene, hofterne og ryggen.

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

StkPrisRabatStk. pris
234011%170,-
  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Søger du behandlingsmuligheder mod hælspore, eller oplever du særligt smerte i dine fødder, knæ, hofter eller ryg? Så kan det være, at du skal investere i indlægshæle. I den henseende vil vi hos Henza® anbefale Thausnes Pedipro Softer® indlægshæle i silikone, som er den perfekte løsning, hvis du ønsker at fordele trykket jævnt under foden.

Silikonens støddæmpende egenskaber gør det nemlig muligt at reducere de stød og mindre traumer, som kroppen udsættes for i løbet af en helt almindelig dag. Det gælder især for fødderne, knæene, hofterne og ryggen. Med disse silikonesåler i skoene kan du både forebygge og afhjælpe dine smerter i fødder og krop. 

Pedipro Softer® indlægshæle anvendes mod:
- Hælsporer
- Aflastning af ligamenter og sener (tendinitis mv.)
- Smerter og gigtsygdomme i bl.a. ankler, knæ, hofter og ryg
- Følsomme fødder
- Bursitis (inflammation i bursa/slimhinde evt. under knæskallen)
- Smerter i forfoden
- Fascitis plantaris (smerter under hælen – særligt på medialsiden).

Fordele ved Thuasne Pedipro Softer® som behandling mod hælsporer, smerter mv.
Foruden de allerede nævnte fordele er der også andre væsentlige egenskaber og funktioner at nævne ved Pedipro Softer® fra Thausne heriblandt:
- Silikonen er af meget høj kvalitet, der fordeler tryk og absorberer stød.
- Indlægget er anatomisk formet.
- Silikonen er antibakteriel, hvilket sikrer fødderne friskhed og god hygiejne.
- Der er en bred kant ved hælen, som sørger for god fastholdelse i skoen.
- Indlægget har ventilationskanaler, der sørger for bedre udluftning.

Størrelsen:
Bestemmes ud fra skostørrelse:

Str. 1:
36 - 39

Str. 2:
40 - 46

For at sikre optimal vedligeholdelse af Pedipro Softer® kan og bør indlæggene vaskes regelmæssigt med mild sæbe og vand.

Pedipro Softer® indeholder 1 par indlægshæle med udskæringer til 2 slags medfølgende pelotter i farverne grøn og blå. De grønne pelotter (2 stk.) er blødere, anatomisk udformede og specielt beregnet til hælsporer. De blå pelotter (2 stk.) er beregnet til den sunde fod med en af de nedenstående skader med undtagelse af hælsporer.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, skal du være mere end velkommen til det. Det gør du enten ved at ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Her vil en fagkyndig medarbejder tage hånd om dig, uanset hvordan du vælger at komme i kontakt med os. Vi ser frem til at høre fra dig.