Malleo Dynastab® Boa® - Ankelskinne Thuasne

499,-

På lager

Thuasne Malleo Dynastab® Boa® - Immobiliserende ankelstøttebind med BOA® fastspændingssystem - En ankelstøtte lidt udover det sædvanlige!


 


 

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

StkPrisRabatStk. pris
290010%450,-
  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Thuasne Malleo Dynastab® Boa® - Immobiliserende ankelstøttebind med BOA® fastspændingssystem

Beskrivelse:
Thuasne Malleo Dynastab® Boa® er et stabiliserende ankelstøttebnd med Boa® fastspændingssystem. Ankelstøttebindet består af et stof, der lukker og strammer rundt om ankelen takket være en speciel snøring. Sideforstærkningerne er integreret i strukture for at afstive og fastholde leddet. Positionen af de aftagelsige forstærkninger/skinner, kan tilpasses i overenstemmelse med lige netop dit behov. 
To elastiske stropper er indbygget i støttebindet, som forstærker hver side af ankelen og giver en øget støtte. 

Ankelbindet immobiliserer og fastholder ankelledet på dets rette position. Derfor er bandagen ideel til ustabile ankler eller efter forstuvninger, vrid og slag, hvor ankelen ikke tåler at komme ud i yderpositioner.  Designet tyndt og let, så den nemt kan bæres i lukkede sko. 

En ankelstøtte lidt udover det sædvanlige !

Prøv bandagen fra Thuasne, som er blandt de førende på bandage og ortose feltet. Vi er ene distributør på Thuasne Sport i Danmark. Når du køber Thuasne får du den bedste kvalitet der findes. Men du betaler ikke overpriser! Kom dine skader kvit nu!

Størrelser:
Thuasne Malleo Dynastab® Boa® fås i 3 størrelser. Mål omkredsen af ankelen lige over leddet/knoglen.

Str. 0:
16 - 19 cm

Str. 1:
19 - 22 cm

Str. 2:
22 - 26 cm

Str. 3
26 - 30 cm