Kompressionsstrømper Venoflex SOFT&CARE

370,-

På lager

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

  Fragt kun 39 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Medicinsk korrekt kompression i en kompressionsstrømpe, der er utrolig glat, blød og varm. Venoflex Soft & Care er primært rettet mod den ældre befolkning, der har brug for effektiv støtte til blodcirkulationen, fx på grund af inaktivitet og stillesiddende livsstil.

En aktiv hverdag, hvor vores lægmuskel hjælper med at aktivere vores blodcirkulation er det allerbedste. Men når vi bliver ældre, øges graden af ​​inaktivitet også, hvilket kan medføre nedsat blodcirkulation med hævelse som følge heraf. En kompressionsstrømpe med faldende kompression hjælper med at skubbe væske tilbage fra vævene tilbage til venerne. Kompressionen reducerer også venernes diameter, hvilket gør det lettere for venøse ventiler at lukke tæt. Når væske forsvinder fra vævet, aftager både følelsen af ​​tyngde i benene og risikoen for bensår. Det er derfor vigtigt at bruge medicinsk korrekt kompression til forebyggende formål.

Venoflex Soft & Care kombinerer fordelene ved en medicinsk korrekt kompressionssok med varmen og blødheden i en hyggelig og behagelig strømpe. Den er lavet af en materialeblanding indeholdende viskose, den syntetiske silke, der giver den sine bløde og behagelige egenskaber. Andre fordele er, at materialet ånder og transporterer fugt væk fra huden til ydersiden af ​​kompressionsstrømpen til fordampning.

Egenskaber

AFNOR KL.2 15-20 mmHg. Venoflex Soft & Care produceres hos Thuasne's produktionscenter i Frankrig og følger således retningslinjerne i henhold til AFNOR (fransk medicinsk standard). AFNOR KL.2 svarer til KL. 1 i henhold til tyske standarder (RAL) og kræver derfor ikke lægerecept.

  • Indeholder viskose for en blød, glat og varm følelse.
  • Meget praktisk og nem at bruge.
  • Strikteknik, der gør det muligt for materialet at trække vejret effektivt for en behagelig følelse.
  • Meget let at tage på og tage af.
  • Som en af ​​de førende producenter af medicinske kompressionsprodukter til sundhedsydelser i Frankrig siden 1847 kan du stole på, at vi har draget fordel af vores medicinske ekspertise og erfaring med udviklingen af ​​Venoflex Soft & Care.

 

 Størrelse:

Den korrekte størrelse findes ved at tage mål af anklen(på det smalleste punkt) og af læggen(på det bredeste punkt). Højden måles fra gulvet til 2-3cm under knæhasen. Se illustrationer i billederne øverst. Strømperne fåes i 5 størrelser(0-4) og 3 højder(kort, normal, lang).

StørrelseOmkreds af ankelOmkreds af læg
016-19cm28-33cm
119-21cm30-35cm
221-24cm32-38cm
324-26cm34-42cm
426-29cm37-46cm

 

HøjdeLængde fra gul til 2-3cm under knæhase
Kortunder 40cm
Normal40-44cm
LangOver 44cm

 

 

 

 

95% af de patienter, der prøvede dem, mener, at de er lettere at tage på og tage af end andre kompressionsstrømper*
* Tecni’sens EH2798 studie för Thuasne - Februari 2019 Enkelhet att ta på och av, komfort, mjukhet och köpintention för Venoflex Soft&Care AFNOR KKL 3