Knæstøtte med magneter mod gigtsmerter - 1stk.

79,00 kr

Lagerstatus:

På lager
Rabattabel
Stk.PrisRabatSamlet pris
265,00 kr 18% 130,00 kr
Produktinformation

Detaljer

Døjer du med smerter i knæet på grund af gigt? Så kan en knæstøtte med infrarøde magneter være det, som du skal bruge for at lindre smerten. Denne pågældende magnet-knæstøtte har indsyede infrarød-magneter, som er designet til at give varme og øge blodcirkulationen omkring knæet. Den øgede blodcirkulation fjerner derved affaldsstofferne hurtigere, og inflammation mindskes dermed også hurtigere. Knæstøtten varmer desuden knæet op og løsner stive muskler og led, så du kan bevæge dig mere adræt.

Disse ovenstående egenskaber og funktioner gør knæstøtten særdeles god til personer med knæsmerter, som f.eks. følge af slidgigt, sportsskader og overbelastning. Støtten er beregnet til behandling og er derfor ikke egnet til sport, men er oplagt til hvile og til brug i din hverdag. Hvis du skulle opleve gener eller ubehag ved brug af støtten – også hvis det drejer sig om flere timer senere – så tag den øjeblikkelig af, så du ikke forværrer skaden eller smerten yderligere. Ønsker du derimod almindelige sportsbandager eller sportstape, forhandler Henza® selvfølgelig også det.

Bemærk venligst, at pakken indeholder 1 stk. ankelstøtte samt ikke må benyttes af personer med pacemaker, elektroniske proteser, gravide eller børn. Som altid vil vi anbefale, at du konsulterer med din læge eller behandler, inden du giver dig i kast med nogle af vores gigtprodukter her på siden.

Fordele ved en infrarød magnet-knæstøtte

Som allerede nævnt har en knæstøtte med infrarøde magneter utrolig mange fordele og funktioner, som kan være med til at gøre din hverdag nemmere og mindre smertefuld.

  • Den øger blodcirkulationen og fremmer healing
  • Den reducerer inflammation og hævelse
  • Den fjerner ophobede affaldsstoffer
  • Støtten er varmegivende pga. de infrarøde magneter
  • Denne model fungerer både til højre og venstre knæ samt er onesize (S-XL).

Derudover har fabrikanten bag støtten følgende udmærkelser: FDA-Approved, CE-mærket, ISO9001-certifeceret og BV-certificeret.

Køb dine gigtprodukter hos Henza®

Gigt er på landsplan en meget udbredt, kronisk sygdom, hvor du kan få mere end 200 forskellige diagnoser som slidgigt, leddegigt og rygsygdomme mv. Sygdommen går ind og angriber bl.a. led, brusk, sener, knogler og vævshinder, hvilket viser sig i symptomer som smerter, træthed, stive led og nedsat funktionsevne. Hos Henza® har vi bestræbt os på at gøre hverdagen mere tålelig for gigtramte danskere, hvilket er grunden til vores nøje udvalgte sortiment af gigtprodukter til bl.a. ankel, lænd/ryg, knæ og albue.

Har du spørgsmål til vores knæstøtte med infrarøde magneter eller nogle af vores øvrige produkter til behandling af gigt? Så skal du ikke tøve med kontakte os. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. En af vores fagkyndige medarbejdere vil bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.