Incrediwear lægbind (Enkelt)

Specialpris 276,-
Pris: 345,-

På lager

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

  Fragt kun 39 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Incrediwear lægbind er for atleter der ønsker at lindre smerter og forhindre skader på læggen eller skinnebennet. Incrediwear lægbind giver ergonomisk støtte for at reducere muskeltræthed og forbedre ydeevnen. En god støtte som kan være med til at afhjælpe skinnebens betændelse eller kramper i læggen. Incrediwear er en helt ny og innovativ måde at behandle skader på. Incrediwear har Germanium og Carbon i stoffet og når disse to grundstoffer aktiveres af kropsvarme frigiver de ioner. De negative ioner aktiverer molekylevibrationer, der både øger blodcirkulationen, men også lymfestrømmen. Den øgede blod- og lymfegennemstrømning hjælper med at transportere mere ilt og flere næringsstoffer i det udsatte område og fjerne alle biprodukterne. Således styrker Incrediwear kroppens egen naturlige healingproces og forkorter restitutionsperioden. Derfor har produkterne heller ikke brug for samme kompressions grad for at opnå lindring og bedring. Det giver mere behagelige og komfortable produkter, som kan bæres hele dagen eller om natten for øget restitution.

STØRRELSE: Mål omkredsen af ​​læggen. (Pakken indeholder et enkelt bind).

S/M
30 - 41 cm

L
41 - 51 cm
Ønsker du et par, kan de istedet købes her

TEKNOLOGIEN BAG PRODUKTET:
- Incrediwears signaturstofblanding er indlejret med halvlederelementer for at give ubesværet komfort og enestående holdbarhed
- Fremskynder heling
- Lindrer smerte
- Reducerer hævelse
- Formtilpasset stof uden at begrænse mobiliteten
- 3D Vævet design for ubesværet komfort 24/7

Anvendes mod:
- Skinnebens betændelse
- Muskeltræthed
- Lægkramper
- Muskel ømhed

Materiale:

Small/Medium:
- 63% Polyester
- 27% Nylon
- 10% Spandex

Large:
- 74% Polyester
- 18% Nylon
- 8% Spandex

VASKEINSTRUKSER: Kan vaskes i både varmt og koldt vand. Bør kun tørretumbles på lav varme. Bør ikke bleges, stryges eller kemisk renses.