Incrediwear Armsleeve

350,-

På lager

Incrediwear armsleeve benyttes til behandling af senebetændelse(tennis/golf albue), lymfødem, hævelse, muskeltræthed og meget mere.

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

StkPrisRabatStk. pris
262511%312,50
  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Incrediwear armsleeve benyttes til behandling af senebetændelse(tennis/golf albue), lymfødem, hævelse, muskeltræthed og meget mere.

Hvordan virker Incrediwear armsleeve?
Incrediwear har Germanium og Carbon i stoffet og når disse to grundstoffer aktiveres af kropsvarme frigiver de ioner. De negative ioner aktiverer molekylevibrationer, der både øger blodcirkulationen, men også lymfestrømmen. Den øgede blod- og lymfegennemstrømning hjælper med at transportere mere ilt og flere næringsstoffer i det udsatte område og fjerne alle biprodukterne. Således styrker Incrediwear kroppens egen naturlige healingproces og forkorter restitutionsperioden. Derfor har produkterne heller ikke brug for samme kompressions grad for at opnå lindring og bedring. Det giver mere behagelige og komfortable produkter, som kan bæres hele dagen eller om natten for øget restitution.

TEKNOLOGIEN BAG PRODUKTET:
- Incrediwears signaturstofblanding er indlejret med halvlederelementer for at give ubesværet komfort og enestående holdbarhed
- Ubesværet komfort
- 3D Vævning
- Formtilpasset stof
- 3D Vævet design for strategisk anvendelse

Størrelse: Mål omkredsen af ​​bicepsen. (Pakken indeholder et sleeve).

S/M
30 - 41 cm

L
41 - 56 cm

Produktet er lavet af:
- 63% Polyester
- 27% Nylon
- 10% Spandex

VASKEINSTRUKSER: Kan vaskes i både varmt og koldt vand. Bør kun tørretumbles på lav varme. Bør ikke bleges, stryges eller kemisk renses.