Incrediwear albuebind

365,-

På lager

Incrediwear albuebind benyttes til behandling af senebetændelse(tennis/golf albue), forstrækninger, ligament skader, muskeltræthed og bursitis. Incrediwear albuebind accelerer heling og lindrer smerter for dem, der lider af akutte eller kroniske albueskader og lignende tilstande.

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

StkPrisRabatStk. pris
265011%325,-
  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Incrediwear albuebind benyttes til behandling af senebetændelse(tennis/golf albue), forstrækninger, ligament skader, muskeltræthed og bursitis. Incrediwear albuebind accelerer heling og lindrer smerter for dem, der lider af akutte eller kroniske albueskader og lignende tilstande. Albuebindet kan bæres under og efter aktivitet for at give smertelindring og maksimere ydeevnen.

Hvordan virker Incrediwear albuebind?
Incrediwear har Germanium og Carbon i stoffet og når disse to grundstoffer aktiveres af kropsvarme frigiver de ioner. De negative ioner aktiverer molekylevibrationer, der både øger blodcirkulationen, men også lymfestrømmen. Den øgede blod- og lymfegennemstrømning hjælper med at transportere mere ilt og flere næringsstoffer i det udsatte område og fjerne alle biprodukterne. Således styrker Incrediwear kroppens egen naturlige healingproces og forkorter restitutionsperioden. Derfor har produkterne heller ikke brug for samme kompressions grad for at opnå lindring og bedring. Det giver mere behagelige og komfortable produkter, som kan bæres hele dagen eller om natten for øget restitution.

TEKNOLOGIEN BAG PRODUKTET:
- Incrediwears signaturstofblanding er indlejret med halvlederelementer for at give ubesværet komfort og enestående holdbarhed
- Fremskynder heling
- Lindrer smerte
- Reducerer hævelse
- Formtilpasset stof uden at begrænse mobiliteten
- 3D Vævet design for ubesværet komfort 24/7

Størrelse: Mål omkredsen af ​​bicepsen. (Pakken indeholder et albuebind).

S/M
25 - 35 cm

M
27 - 36 cm

L
35 - 51 cm

Produktet er lavet af:
Small/Medium:
- 41% Nylon
- 27% Cotton
- 26% Polyester
- 6% Spandex

Large:
- 34% Polyester
- 32% Nylon
- 27% Cotton
- 7% Spandex

VASKEINSTRUKSER: Kan vaskes i både varmt og koldt vand. Bør kun tørretumbles på lav varme. Bør ikke bleges, stryges eller kemisk renses.