Hvid Perfect Posture T-Shirt - Damemodel

249,00 kr

Lagerstatus:

Rabattabel
Stk.PrisRabatSamlet pris
2229,00 kr 9% 458,00 kr
3199,00 kr 21% 597,00 kr

* Påkrævede felter

249,00 kr
Produktinformation

Detaljer

PERFECT POSTURE T-SHIRT 

Hvilken effekt har Perfect Posture T-Shirten?

Vores holdningskorrigerende T-shirt er designet til at korrigere dårlig holdning. Trøjens unikke design og innovative syning trækker skuldrene tilbage og stimulerer og aktiverer dine underliggende rygmuskler. Herved bliver du konstant påmindet om at holde ryggen i sin rigtige position.

Teknologien bagved vores trøjer kommer fra kinesiologitape, et af vores andre fantastiske produkter i sortimentet. Herfra kommer inspirationen til at benytte høj elasticitet, til at trække i musklerne og stimulere underliggende muskler og væv.  Det er dette træk, som ruller dine skuldre tilbage, retter din holdning og træner musklerne til at huske sin rigtige position.

 

Hvor længe skal jeg bruge trøjen?

Hvor længe du bruger trøjen afhænger af dig selv, din krop og dine målsætninger. Du kan bruge vores holdningskorrigerende trøje, indtil du har opnået dit ønskede resultat, uanset om det er lindring af smerter eller en bedre holdning. Bæretid om dagen afhænger også af dig selv. Vi anbefaler, at man kun bærer trøjen, så længe det er komfortabelt. Det kan være et par timer om dagen, eller en hel dag. I starten kan det være hårdt for musklerne, med en ny holdning, og derfor kan det være nødvendigt at trappe op i tid, dag for dag, uge for uge.
Trøjen kan med fordel bæres i situationer man ofte kommer til at hænge, som eksempelvis ved skrivebordet, i bilen og i sofaen. Den er desuden også rigtig god til at træne i.

 

Størrelsesguide:

Guiden er vejledende. Typisk vil du skulle bruge samme størrelse, som du ellers er vant til. T-shirten skal sidde stramt(uden at det bliver ubehageligt), og du skal kunne mærke "trækket" i skuldrene øjeblikkeligt for optimal effekt. Kan du ikke mærke spændet i skuldre og ryg, er trøjen formentlig for stor. Henvend dig til os for nem ombytning. (OBS, returneringen betales af kunden, vi betaler for forsendelsen af din nye størrelse).

Dame
Størrelser

Vægt
Small49-59kg
Medium54-59kg
Large60-67kg
XLarge68-79kg
XXLarge80-99kg

 

Hvordan vasker jeg min trøje?

Trøjen må maskinvaskes ved 30 grader, uden brug af skyllemiddel. Den må aldrig tørretumbles, da det ødelægger trøjens elasticitet. Lad den derimod lufttørre. For optimal levetid kan trøjen håndvaskes.

 

Bemærk:

Har du alvorlige sygdomme, eller store fysiologiske udfordringer, bør en læge eller fysioterapeut konsulteres før brug.
Vi anbefaler også, at du konsulterer med en professionel behandler inden trøjerne benyttes af børn og mindreårige.
Oplever du gener eller ubehag ved brug af trøjen, bør brugen stoppes, og du bør konsultere en professionel behandler.