Holdningsvest Pro

Specialpris 249,-
Pris: 349,-

På lager

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

  Fragt kun 39 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Søger du et holdningskorrigerende produkt, der kan hjælpe dig med at holde ryg og skuldre i den rette position? Så er Henza®s Holdningsvest Pro muligvis det rette for dig. Den hjælper dig ved at holde skuldrene tilbage, mens brystet skydes frem. Det er en nem måde at komme af med din dårlige holdning samt alle følgeskader og symptomer deraf. Den kan også være behjælpelig ved dine gigtsmerter og dermed være en fast del af dine gigtprodukter.

Vesten kan i særdeles anbefales til dig, som bruger meget af din tid siddende og deraf let kan komme til at hænge over bordet eller computeren. Jo mere du benytter vesten, jo mere vil kroppens muskler blive trænet i at holde den rigtige position.

Men Holdningsvest Pro er mere end blot en almindelig holdningskorrigerende vest, og der er faktisk en stor forskel på disse. Læs meget mere herunder om vores holdningskorrigerende vest mod dårlig holdning, der vil hjælpe dig til en bedre ryg på sigt ved regelmæssig brug.

Få styr på den dårlige holdning med Holdningsvest Pro

Holdningsvest Pro er en justerbar bandage, der giver dig støtte hele vejen ned til lænden, og hvor du selv kan bestemme, hvor meget støtte den skal afgive. Vesten er både behagelig og komfortabel at have på. Har du problemer med dårlig holdning i ryggen eller skuldrene, kan denne bandage afhjælpe mange de symptomer, du måtte opleve, heriblandt smerter i øvre ryg, skuldre, nakke, nedre ryg, lænd og hoved.

Med et holdningskorrigerende stykke tøj i form af en vest vil du forhindres i at have en ”slasket” og foroverbøjet fremtoning i skuldrene, og din pukkelryggethed vil rettes op. Du vil i stedet ende med at få en flot og rank kropsholdning. Med tiden vil du kunne træne dig selv til at have en flot kropsholdning selv uden vesten. Du skal bare justere løbende ned for støtten og forbruget af vesten, i takt med at dine muskler udvikles i den rigtige retning. Du kan sagtens iføre dig vesten under din T-shirt eller en trøje, uden at det kan ses, at du har den på. Vi anbefaler dig dog, at du har minimum en T-shirt under for maksimal komfort.

Fordele ved en Holdningsvest Pro

Der findes mange fordele ved at investere i Holdningsvest Pro, heriblandt at den:

  • giver din ryg og skuldre en bedre holdning
  • mindsker smerter i ryg, skuldre, nakke og hoved
  • er en behagelig, åndbar og nem justerbar bandage
  • fjerner rygspændinger
  • er udarbejdet i høj kvalitet.

Forskellen mellem en alm. holdningskorrigerende vest og vores Holdningsvest Pro:

  • Pro-modellen er i et mere tyndt og lækkert stof.
  • Den har flere størrelser at vælge imellem.
  • Pro-modellen er sort hele vejen igennem.

Bandagen bliver produceret på en fabrik med mange udmærkelser og følgende certifikater: CE-certificeret, ISO13485-certificeret, FDA-approved, SGS samt mange flere.

Sådan finder du størrelsen til din Holdningsvest Pro

Når det kommer til bandager og støtter, er det vigtigt, at du har valgt den rette størrelse for at opnå de mest optimale resultater og ikke forværre skader og smerter yderligere. For at finde netop din størrelse skal du måle omkredsen af din talje. Herefter tjekker du via det nedenstående skema, hvor dine mål passer ind. Du vil dermed have fundet din størrelse til vores holdningskorrigerende vest.

StørrelseLivviddeHøjde
X-Small68-75cm>160cm
Small75-83cm145-170cm
Medium83-94cm150-175cm
Large94-109cm155-180cm
X-Large109-125cm175cm+
XX-Large120-135cm175cm+

 

Hos Henza® hjælper vi dig til et mindre smertefuldt liv

Foruden vores Holdningsvest Pro finder du også mange produkter, der kan hjælpe dig til at leve et mindre smertefuldt liv – hvad end det drejer sig om en sportsskade, arbejdsskade eller gigtsmerter.

Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice, hvis du har et spørgsmål til vores holdningskorrigerende trøjer eller nogle af vores øvrige sortimenter. Her vil en fagkyndig medarbejder tage hånd om dig. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.