Holdningskorrigerende skulderstøtte

149,-

På lager

StkPrisRabatSamlet pris
22787%139,-
338714%129,-
  Fragt kun 39 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

HOLDNINGSKORRIGERENDE SKULDERSTØTTE:

Skulderstøtten er et skarpt hjælpemiddel til at give dig en flot, rank, og korrekt holdning i ryggen. Døjer du med en dårlig holdning, vil vores holdningskorrigerende produkt kunne afhjælpe de symptomer der følger. Det er blandt andet:

  • Nakkesmerter
  • Rygsmerter
  • Pukkelryggethed
  • Hovedpine
  • Skuldersmerter

Så er du træt af at have smerter og en dårlig holdning, så køb denne skulderstøtte og træn din ryg til at holde din ryg rank og flot. Blot ved at have den på nogen timer om dagen!

 

Instruktioner:

Støtten er fuldstændig justerbar, så kan du selv mærke hvilken position der er bedst og mest behagelig for lige netop dig.
Skulderstøtten har justerbare stropper, så den kan tilpasses lige præcis din størrelse(S-XXL). Det betyder også at du selv kan justere hvor meget støtte den skal afgive. Stropperne er placeret foran, så du selv nemt kan rette dem ind så de passer dig perfekt. Det gør bandagen mere behagelig og komfortabel.  Bandagen kan bæres uden på tøjet, men den kan også bæres under, uden det kan ses at du har den på. Det anbefales dog, at du har minimum en t-shirt under, for maksimum komfort. Bandagen er meget let, og tynger dig derfor heller ikke på nogen måder.

Bæres et par timer om dagen, hvorved musklerne trænes i, at holde ryggen i den rigtige positur. Anbefales at benytte under længere køreture, kontorarbejde, eller andre tidspunkter hvor man sidder ned i længere tid. Trap stille og roligt ned for brugen, i takt med du mærker forbedringer i din holdning uden rygstøtten på. 

BØR IKKE BÆRES HELE DAGEN!

 

Bandagen er fabrikeret med følgende udemærkelser og certifikater:
FDA Approved
CE certificeret
SGS
ISO13485 Certificeret