Holdningskorrigerende Vest

Specialpris 169,-
Pris: 269,-

På lager

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

  Fragt kun 39 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

 Har du problemer med at sidde med rank ryg, eller oplever du smerter i din ryg, skuldre eller nakke? Så kan vores holdningskorrigerende rygstøtte være din vej mod bedring. Vores rygstøtte yder fuld støtte til hele din ryg – helt nede fra lænden og op til dine skuldre. Netop denne rygstøtte trækker dine skuldre tilbage og hjælper dig med at skyde brystet frem, hvilket er med til at give kroppen en rank holdning.

Denne holdningskorrigerende støtte til ryg kan indstilles til at yde netop den mængde støtte, som du har behov for. Når du er iført rygstøtten, træner du at holde din ryg i den helt rigtige positur. Derved træner du musklerne i at holde den rigtige position, så du til sidst kan have en rank ryg uden smerter, hvor støtten ikke længere er nødvendig. I takt med at dine rygmuskler bliver stærkere, og du mærker forbedringer i din holdning, kan du stille og roligt trappe ned for brugen af rygstøtten.

Denne bandage bliver produceret på en fabrik med mange udmærkelser og har følgende certifikater: Ce-certificeret, ISO13485-certificeret, FDA-approved og SGS-certificeret, hvor hver og en er et kvalitetsstempel, du kan have tillid til.

Fordele ved brugen af en holdningskorrigerende rygstøtte

En holdningskorrigerende rygstøtte er i besiddelse af utrolig mange fordele, som kan være med til at forbedre din hverdag og holdning. Nogle af disse fordele lyder bl.a. på:

  • at støtten giver din ryg og skuldre en bedre holdning.
  • at den mindsker smerter i ryg, skuldre, nakke og hoved.
  • at den fjerner rygspændinger.
  • at rygbandagen yder støtte til hele ryggen inkl. lænden.
  • at produktet er behagelig, åndbar og kommer med en nem justerbar bandage.

Ingen kroppe er ens, og dermed er ingen kropssmerte ens. Du skal derfor have in mente, at du nødvendigvis ikke har behov for det samme som en anden. Tag rygstøtten af, hvis du oplever gener, ubehag eller smerter, når du ifører dig produktet eller kommer til det efter mange timers brug.

Størrelsesguide til vores holdningskorrigerende rygstøtte

Hos Henza® anbefaler vi, hvis du er tvivl om størrelse eller veksler mellem to størrelser, at du vælger den største model. I det nedenstående kan du se en størrelsesguide, så du derhjemme kan måle dig frem til den rette størrelse. Du skal blot måle din livvidde på det bredeste punkt og aflæse den passende størrelse ud fra det nedenstående skema.

StørrelseLivviddeHøjde
Small60-85 cm145-170 cm
Medium65-90 cm160-175 cm
Large70-95 cm170 cm+

 

Husk også altid at tjekke, hvorvidt din højde passer, da dette også har stor betydning for rygstøttens indvirken på din krop. Er du over ca. 185cm høj vil vesten ikke kunne dække helt ned til lænden. Den vil dog stadig kunne korrigere skulderne og øvre ryg. 

Påbegynd din smertebehandling med Henza®

Det har siden Henzas® grundlæggelse været vores mission at hjælpe danskerne til en mindre smertefuld hverdag med alverdens produkter indenfor kinesiologitape, sportsbandager, træningsudstyr og meget mere, som er blevet nøje udvalgt på baggrund af deres høje kvalitet og certifikater.

Har du spørgsmål til vores holdningskorrigerende rygstøtte, eller er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have støtten i? Så skal du ikke tøve med kontakte os. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du kontakter os, vil en medarbejder bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.