Holdnings skulderstøtte Light - Orthoteh

Specialpris 119,20
Pris: 149,-

På lager

Vores holdningskorrigerende skulderstøtte hjælper dig, med at holde dine skuldre i den rette position. Skulderne hjælpes tilbage, mens brystet skydes frem. Støtten er justerbar, så du selv kan mærke hvilken position der er bedst og mest behagelig for lige netop dig.

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

BESKRIVELSE AF DEN HOLDNINGSKORRIGERENDE SKULDERSTØTTE LIGHT:
Vores holdningskorrigerende skulderstøtte hjælper dig, med at holde dine skuldre i den rette position. Skulderne hjælpes tilbage, mens brystet skydes frem. Støtten er justerbar, så du selv kan mærke hvilken position der er bedst og mest behagelig for lige netop dig.
Har du problemer med dårlig holdning i ryggen eller skuldrene, kan denne bandage afhjælpe mange af de symptomer, der medfølger dårlig holdning. Heriblandt smerter i øvre ryg, skuldre, nakke, hovedpine.
Du forhindres i at have en “slasket” fremtoning i skuldrene og din pukkelryggethed rettes op. I stedet vil du få en flot og rank kropsholdning.

Skulderstøtte Light fåes i 4 størrelser. Den er lavet i elastisk, åndbart og allergivenligt materiale som gør bandagen mere behagelig og komfortabel. Den elastiske støtte sikrer dig også fuld bevægelighed.

Bandagen kan bæres uden på tøjet, men den kan også bæres under, uden det kan ses at du har den på. Det anbefales dog, at du som minimum har en t-shirt under, for maksimum komfort. Bandagen er meget let, og tynger dig derfor heller ikke på nogen måder.

FORDELE VED VORES HOLDNINGSKORRIGERENDE SKULDERSTØTTE LIGHT:
- Holder dine skuldre på plads og hjælper med en bedre holdning.
- Mindsker smerter forbundet med dårlig holdning i ryg, skuldre, nakke og hovedpine .
- Behagelig, åndbar og nemt justerbar bandage.
- Høj kvalitet.
- Fjerner rygspændinger.
- Elastisk materiale gør den behagelig at have på og sikrer fuld bevægelighed.

En nem måde at komme af med din dårlige holdning og alle de følge skader, og symptomer der kommer deraf.
Skulderstøtten kan i særdeleshed anbefales, til dig som bruger meget af din tid siddende, og let kan komme til at hænge over et bord eller en computer.

Størrelsesguide:
Størrelsen findes ved at måle omkredsen lige under brystet.

 

20105_holdningsskulderst_tte_light

StørrelseOmkreds
S50 - 60 cm
M60 - 70 cm
L70 - 80 cm
XL80 - 90 cm


Sådan tages bandagen på:
1. Åben alle velcrobånd. Placer støtten på ryggen, men skulderstropperne hængende løst over skuldrene.

2. Stræk båndene om livet og luk dem sammen foran, ved hjælp af velcrolukningen.

3. Ret skulderne til den ønskedes position. Skulderstropperne krydses på ryggen og lukkes sammen foran med den ønskede belastning.

 

20105 Påtagning

Instruktioner til vask og vedligeholdelse:
Inden vask lukkes velcroelementerne mod hinanden og fjern begge stivere. Produktet bør håndvaskes ved 30 ° C. Brug ikke blegemiddel. Tør forsigtigt det vil øge levetiden. Det anbefales, at produktet tørrer ved stuetemperatur, væk fra direkte varmekilder. Må ikke tørre tumbles.