Henza® Elastotape - HVID - 5 cm x 4,5 m

Specialpris 20,80
Pris: 26,-

På lager

Henza® Elastotape hvid er 5 cm x 4,5 m - Elastisk Tape med en rigtig god klæbeevne. Henza® Elastotape Skin er velegnet til bl.a. overbelastede håndled eller andre skader, hvor der er brug for støtte og samtidig bevægelighed.

  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Har du forstuvet dine led under en uheldig bevægelse, eller oplever du ledsmerter under træning? Så kan Henza® sportstape, Elastotape i farven hvid, være det, som du har behov for ved belastede led. Elastotape er en tyk, elastik sportstape af bomuld, der har en rigtig god klæbeevne. Den giver dermed mulighed for at tape et belastet led, der ikke nødvendigvis skal fikseres helt. Det vil sige, at du med Henza® Elastotape kan lave en aflastende indtapening af fx et led, der skal aflastes, men stadig være bevægelig.

Henza® sportstape er en fantastisk løsning under sport, genoptræning eller anden fysisk aktivitet, som kræver ekstra støtte, så du kan beskytte kroppen mod at forværre en allerede eksisterende skade. Vores kvalitetssportstape bliver bl.a. anvendt af DGI-verdensholdet i gymnastik samt fysioterapeuter og andre behandlere landet rundt.

Elastotape - Henza®s eget sportstape
Elastotape er en tyk tapevariant med størrelsesforholdene 5 cm x 4,5 m, der har en stødabsorberende funktion, som er en fordelagtig kvalitet, hvis den fx skal anvendes under fødderne. Alle af Henza® sportstapes er gennemtestet både i forhold til holdbarheden, allergiske reaktioner og ikke mindst mængden af efterladte limrester. Du vil dermed ikke kunne se mærker efter brug af vores tape. Vi forhandler desuden også denne tapevariant i farven beige.

Der er flere måder, hvorpå du kan anvende Elastotape i hvid mod dine skader. Primært benyttes tapen på knæerne, albuen, fingrene og lignende, alt efter hvad årsagen til dine smerter er. Mængde og størrelse af tape, du skal anvende, kommer an på den skadede kropsdel. Hvis du ønsker at opnå de bedste resultater med din sportstape, skal du helst påsætte den en 1 time før reel brug, da den skadede legemsdel får tid til at vænne sig til det, inden du giver dig i kast med fysisk aktivitet.

Vi vil dog altid anbefale, at du rådfører dig med en professionel, før du giver dig i kast med at bruge nogen former for sportstape, crosstape eller kinesiologitape. På den risikerer du ikke at forværre din skade.

Benyt Elastotape mod dine skader
Uanset hvilke sport du dyrker –om det er håndbold, volleybold, crossfit eller en fjerde sportsgren – så vil du kunne anvende Elastotape mod dine ledskader og forstuvninger. Du vil samtidig også være garanteret, at din hud bedre kan ånde under brug, og at tapen ikke falder af, når du begynder at svede eller på en anden vis gør den våd.

Sidder du inde med spørgsmål til vores Elastotape eller nogle af vores øvrige tapevarianter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. En af vores fagkyndige medarbejdere vil bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.