Gigthandsker syet med kobbertråd - 1 par

117,-

På lager

Døjer du ligesom hver 8. dansker af gigt? Og har du det i hænder og fingre? Så kan gigthandsker syet med kobbertråd være det, du skal investere i. Gigthandskerne er designet til at lindre smerter og stivhed, der er forbundet med gigt i hænderne, og kan samtidig afhjælpe dårlig blodcirkulation.

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

StkPrisRabatStk. pris
22206%110,-
331511%105,-
439616%99,-
547519%95,-
  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Døjer du ligesom hver 8. dansker af gigt? Og har du det i hænder og fingre? Så kan gigthandsker syet med kobbertråd være det, du skal investere i. Gigthandskerne er designet til at lindre smerter og stivhed, der er forbundet med gigt i hænderne, og kan samtidig afhjælpe dårlig blodcirkulation. Handskerne er udviklet af en ortopædkirurg, hvor der er syet med kobbernylon, som skal holde hævelse i hænderne under kontrol eller endda mindske hævelse.

Nu tænker du sikkert: ”Hvordan virker gigthandskerne egentlig?” Og det får du svaret på her. Handskerne virker ved, at den milde og behagelige kompression i handskerne varmer leddene op og sætter gang i blodomløbet. Herved får hænderne de optimale betingelser for at komme hurtigst muligt af med de affaldsstoffer, der har ophobet sig, og tilføre sunde næringsstoffer i stedet.

Lindr gigt i fingrene med artritishandsker med kompression
Gigthandskerne er yderst behagelige at bære, hvilket skyldes det anvendte materiale, som er lækkert, blødt og åndbart. I håndfladen på handsken er der indført gummilinjer, som giver skridsikker håndtering af alle materialer – hvad end du skal holde en mobiltelefon, bestik eller noget tredje. Fingerspidserne i handsken er klippet af for at give fingrene føling med alle dine dagligdagsaktiviteter. Du kan sagtens iføre dig handskerne hele dagen – også om natten. Dog anbefales det, at hænderne får regelmæssige pauser uden handskerne på. Tag øjeblikkelig handskerne af, hvis du på nogen måde skulle opleve ubehag ved at iføre dig handskerne.

Handskernes kvalitet er fantastisk, og materialer og syningerne er slidstærke og langtidsholdbare. Du vil dermed investere i et godt kvalitetsprodukt, hvor prisen også er rigtig god. Det unikke design ved artritishandskerne er, at de giver en mild kompression, varme og hjælper med at øge blodomløbet i dine gigtramte hænder og fingre, hvilket i sidste ende reducerer smerte og lindrer stivhed.

Fordele ved at anvende gigthandsker med kompression og kobbertråd:
- Lindrer smerte og hævelse i hænderne
- Øger blodcirkulationen
- Fjerner affaldsstoffer
- Kommer i et let, behageligt design
- Har skridsikker belægning i håndfladen
- Reducerer betændelse
- Mindsker stivhed i hænder og fingre
- Holder hænderne varme
- Kan bruges dag og nat.

Mængderabatten på dette produkt kan kombineres med Gigthandsker syet med Kobberstråd - Fuld Finger - 1 par.
https://www.henza.dk/gigthandsker-syet-med-kobbertrad-fuld-finger-1-par.html

Størrelsesguide til gigthandskerne
Det er yderst simpelt at finde den rette størrelse gigthandske ved brug af vores nedenstående størrelsesguide. Alt du skal bruge er et målebånd og din egen hånd, hvor du skal måle omkredsen hele vejen rundt lige under knoerne på dine 4 fingre (ikke tommeltotten). Du kan mere præcist se hvordan på illustrationen nedenfor.

Small = 18-20 cm
Medium = 21-23 cm
Large = 24-26 cm
X-large = 27-29 cm

gigthandsker str

Har du gigt i fingrene? Så er der hjælp at hente!
Gigt er en forfærdelig sygdom, som rammer utrolig mange danskere på landsplan. Sygdommen går ind og angriber bl.a. led, brusk, sener, knogler og vævhinde, hvilket viser sig i symptomer som smerter, træthed, stive led og nedsat funktionsevne. Hos Henza® har vi bestræbt os på at have et bredt sortiment af gigtprodukter, som kan hjælpe flere typer gigt, der er lokaliseret forskellige steder i kroppen. Har du derfor gigt i fingrene eller andre steder som håndled, knæ, albue eller ryg? Så har vi lige præcis et produkt til dig, der kan afhjælpe med smerte og stivhed.

Sidder du inde med spørgsmål til vores artritishandsker med kompression eller nogle af vores øvrige sportsbandager, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. En af vores fagkyndige medarbejdere vil bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.