Artrosehandsker 1 par - Lindrer smerte og hævelse i hænderne

179,-

På lager

Det unikke design af artrose handskerne giver mild kompression, varme og hjælper med at øge blodomløbet til hænderne, hvilket i sidste ende reducerer smerte og mindsker affaldsstoffer. Artrosehandsken er yderst behagelig at bære, og syet i et lækkert og blødt materiale, som er åndbart.

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

StkPrisRabatStk. pris
23503%175,-
35164%172,-
46766%169,-
  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Artrosehandsker med kompression:
- Lindrer smerte og hævelse i hænderne.
- Øger blodcirkulationen.
- Øger fjernelsen af affaldsstoffer.
- Lette, behagelige og flot design.
- Skridsikker belægning i håndfladen.
- Reducerer betændelse.
- Mindsker stive hænder og fingre.
- Holder hænderne varme.
- Kan bruges dag og nat.

Det unikke design af artrose handskerne giver mild kompression, varme og hjælper med at øge blodomløbet til hænderne, hvilket i sidste ende reducerer smerte og mindsker affaldsstoffer. Artrosehandsken er yderst behagelig at bære, og syet i et lækkert og blødt materiale, som er åndbart. I håndfladen på handsken er der gummi"dots" indført, som giver skridsikker håndtering af alle materialer, hvad enten det er mobiltelefoner, bestik eller noget som helst andet. Fingerspidserne i handsken er klippet af, hvilket giver fingrene føling med alle dagligdagsaktiviteter.  Handskerne kan bruges hele dagen, og også om natten. Det anbefales dog, at hænderne også får daglige pauser, uden handskerne på.

Størrelsesguide:
Omkredsen måles hele vejen rundt om hånden, lige under knoene på dine 4 fingre(minus tommeltotten). Som det ses på billedet nedenfor.

Small = 18-20
Medium = 21-23
Large =  24-26

artrose str

FDA Approved, CE-mærket, BV og ISO certificerered