Ankelstøtte med magneter mod gigtsmerter - 1 stk.

79,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Rabattabel
Stk.PrisRabatSamlet pris
265,00 kr 18% 130,00 kr
Produktinformation

Detaljer

Gigt er en af de mest udbredte sygdomme, der findes i Danmark, og med vores ankelstøtte med indsyede infrarøde magneter kan du få bugt med dine smerter forårsaget af denne sygdom. Ankelstøtten er designet til at give varme og øge blodcirkulationen omkring din ankel, hvorved affaldsstofferne fjernes hurtigere, og inflammation – betændelse – mindskes. Ankelstøtten varmer desuden din ankel op og løsner stive muskler og led, så du lettere kan komme omkring uden gener.

Disse ovennævnte funktioner er særdeles velegnede til personer med ankelsmerter på grund af slidgigt såvel som sportsskader og overbelastning. Dog er støtten kun beregnet til behandling, dvs. du kan have den på under hvile og på almindelige hverdage, og dermed sagt er støtten ikke egnet under sport eller lignende aktive formål. 

Bemærk venligst, at pakken indeholder 1 stk. ankelstøtte samt ikke må benyttes af personer med pacemaker, elektroniske proteser, gravide eller børn. Som altid vil vi anbefale, at du konsulterer med din læge eller behandler, inden du giver dig i kast med nogle af vores gigtprodukter her på siden.

Fordele ved ankelstøtte med infrarøde magneter

En ankelstøtte med infrarøde magneter er i besiddelse af utrolig mange fordele, som kan være med til at gøre din hverdag lettere og mindre smertefuldt.

  • Støtten smertelindrer.
  • Den øger blodcirkulationen og fremmer healing.
  • Støtten reducerer inflammation og hævelse.
  • Den fjerner ophobede affaldsstoffer.
  • Den kan fås som onesize (S – XL) og fungerer både på højre og venstre ankel.
  • De infrarøde magneter er varmegivende og løsner stive led og muskler.

Du skal huske, at ingen kroppe er ens, og derfor kræver de heller ikke altid de samme behandlingsformer som andre. Tag derfor ankestøtten af, hvis du oplever gener eller ubehag, når du har produktet på eller komme til det efter nogle timers brug.

Hos Henza® finder du behandling til dine ankelsmerter

Hos Henza® har vi altid bestræbt os på at gøre danskernes hverdag lettere og mindre smertefuldt. Med vores sortiment finder du forskellige af produkter, som hver og en er anerkendt og designet til at lindre smerter, og mange af produkterne har adskillige udmærkelser. F.eks. er denne ankelstøtte FDA-approved, CE-mærket, ISO9001-certificeret og BV-certificeret. Du er dermed garanteret magnetterapi i høj kvalitet.

Har du spørgsmål vedrørende vores ankelstøtte med magneter, eller undrer du dig over, hvordan magnetterapi egentlig fungerer? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du kontakter os, vil en medarbejder bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.