Albuestøtte med magneter mod gigtsmerter - 1stk.

Specialpris 39,00 kr
Pris: 75,00 kr

Lagerstatus:

På lager
Produktinformation

Detaljer

Ønsker du hjælp til din albueskade? Måske døjer du med gigt, har tilegnet dig en slagskade eller har overbelastet senerne på siden af albuen – uanset grunden til smerten så vil Henza®s albuestøtte med magneter være dig behjælpelig. Vores albuestøtte har indsyede infrarøde magneter, som er designet til at give varme og øge blodcirkulationen omkring albuen. På den måde fjernes affaldsstofferne hurtigere, og det samme vil ske for inflammationen. Albuestøtten varmer desuden albuen op, hvilket løsner stive muskler og led, der giver dig mulighed for at bevæge dig uden smerte.

Hver og en af de ovennævnte funktioner vil være brugbare for mange mennesker med albuesmerter som følge af gigt, sportsskader, eller som på anden vis har overbelastet deres albue. Støtten til albuen er beregnet til behandling, hvilket vil sige, at den derfor ikke er egnet til sport.  Du skal derfor kun iføre dig albuestøtten under hvile og i din hverdag. Mangler du derimod noget støtte til albue, så du kan dyrke sport og træne uden at skulle bekymre sig om at forværre skaden? Så vil vi anbefale, at du tager et kig på vores sortimenter med kinesiologitape, sportstape og crosstape samt bandager. Du skal dog huske at have været forbi en behandler, før du tager nogle af disse tapevarianter i brug, så du sikrer dig den optimale støtte.

Hvis du skulle opleve gener eller ubehag ved brug af albuestøtten med infrarøde magneter – også hvis det drejer sig om flere timer senere – så tag den øjeblikkelig af, så du ikke forværrer skaden eller smerten yderligere. Bemærk venligst, at pakken indeholder 1 stk. albuestøtte samt ikke må benyttes af personer med pacemaker, elektroniske proteser, gravide eller børn. Derudover tåler albuestøtten ikke vask. Som altid vil vi anbefale, at du konsulterer med din læge eller behandler, inden du giver dig i kast med nogle af vores gigtprodukter her på siden.

Hvorfor skal du investere i en albuestøtte med infrarøde magneter?

Der er mange årsager til, hvorfor du skal investere i en albuestøtte med infrarøde magneter. Vi har allerede nævnt flere af støttens fordele og funktioner, der alle kan være med til at gøre din hverdag mindre smertefuld samt skynde helingsprocessen. Grunden til, at du – hvis du lider af plagsomme albuesmerter – skal investere i støtten, er, at:

  • den øger blodcirkulationen og fremmer healing
  • den reducerer inflammation og hævelse
  • den fjerner ophobede affaldsstoffer
  • støtten er varmegivende pga. de infrarøde magneter
  • denne model fungerer både til højre og venstre albue samt er one-size.

Derudover har fabrikanten bag støtten følgende udmærkelser: FDA-Approved, CE-mærket, ISO9001-certifeceret og BV-certificeret.

Lindr dine smerter sammen med Henza®

Uanset om du lider af gigtsmerter, sportsskader eller overbelastning, så kan du med garanti finde et produkt hos Henza®, der kan hjælpe dig med en nemmere hverdag, mere effektiv træning samt en mindre smertefuld tilværelse. Særligt sygdommen gigt er meget udbredt på landsplan, hvor sygdommen går ind og angriber bl.a. led, brusk, sener, knogler og vævshinder, hvilket viser sig i symptomer som smerter, træthed, stive led og nedsat funktionsevne.

Hos Henza® mener vi, at alle har ret til at leve – eller træne for dens sags skyld – uden smerte. Derfor har vi bestræbt os på at have et bredt og varierende sortiment af produkter, der kan lindre smerte og støtte evt. overbelastning og skader. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan ringe på tlf. (+45) 51 95 95 83, sende en mail til info@henza.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. En af vores fagkyndige medarbejdere vil bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.