Action Reliever - Slidgigt knæbandage Thuasne

2.497,00 kr

Lagerstatus:

Varen afsendes indenfor 3-6 hverdage

* Påkrævede felter

2.497,00 kr
Produktinformation

Detaljer

THUASNE ACTION RELIEVER – AFLASTER OG LINDRER SLIDGIGT I KNÆET

Action Relieveren er til dig med moderat til svær slidgigt i knæet, enten i den laterale(udvendige) eller mediale(indvendige) del af knæet.

Hvordan virker knæbandagen?

Smerterne kommer fordi knoglerne gnider mod hinanden, når det mellemliggende brusk nedbrydes. Den simple løsning er derfor at løfte knoglerne fra hinanden. Knæbandagen anvender derfor et dynamisk 3-punkts tryk til at løfte knoglerne fra hinanden og dermed skabe en øjeblikkelig aflastning af det nedslidte knæ. Knæbandagens effekt sker derfor ligeså snart du tager den i brug, og du vil kunne mærke smertelindringen med det samme. Knæbandagen er medicinsk udstyr og er derfor klinisk testet til brug. Derudover har den også en klinisk bevist smertelindring. 

Knæbandagen har derudover en fleksibel stiver på den ene side og et hængselled på den anden, som hjælper og aflaster knæet, hvilket kan være med til at forsinke nedbrydningen i knæet.

Action Reliever er vævet med medicinsk kompression(ca. 25mmHg) som hjælper med at genoprette proprioceptionen og øge blodcirkulationen, hvilket reducerer smerte og hævelse.

 

ANVENDES MOD:

 • Let/moderat slidgigt med højt aktivitetsniveau.
 • Svær slidgigt med lavt/moderat aktivitetsniveau.

Fordele:

 • Anatomisk vævning sikrer en ensartet kompression.
 • Fin og blød strikning i knæhasen.
 • Knæskalsindsats i silikone for ekstra støtte til knæskallen.
 • Designet til at kunne skjules under bukser eller anden beklædning.
 • Øjeblikkelig smertelindring.
 • Klinisk bevist effekt!
 • Øjeblikkelig smertelindring ved slidgigt i knæet.

 

 

Hvad er slidgigt/osteoarthritis?

Slidgigt er en gradvis nedbrydning af den brusk som er mellem knoglerne i knæet. Når brusken nedbrydes og forsvinder, vil knogler gnide op ad hinanden, hvilket er meget smertefuldt. Det kan påvirke bevægeligheden, funktionsevnen og i sidste ende livskvaliteten.

Slidgigt kan ikke kureres eller helbredes, men det er muligt at lindre smerter, øge bevægeligheden og formindske nedbrydningen. Det er blandt andet her vores Action Reliever kan hjælpe.

Det er oftest den mediale del af knæet der bliver ramt af slidgigt, da den indvendige side af knæet bærer ca. 70% af kropsvægten hos en person med “normal” anatomi.

 

Størrelse/modeller:

Bandagen kan løfte enten det mediale(indvendige) område eller det laterale(udvendige) område. Så har du smerter på den indvendige side af knæet, skal du vælge en medial model og har du smerter på den udvendige side af knæet, skal du vælge en lateral model. Bandagen passer derfor på begge knæ:

Medial Venstre / Lateral HøjreAnvend denne model, hvis du har smerter på indersiden af venstre knæ eller på ydersiden af højre knæ.
Medial Højre / Lateral VenstreAnvend denne model, hvis du har smerter på indersiden af højre knæ eller på ydersiden af venstre knæ.

 

Mål omkredsen af din knæ 14cm over knæskallen, rundt om knæskallen og 12cm under knæet. Find herefter dine mål i skemaet. Ligger du på tværs af flere størrelser, bør du vælge den størrelse efter dine A mål, 14 cm over knæet. Skemaet findes under produktbilleder.

 

JUSTERING AF BANDAGEN VED FØRSTE BRUG:

Første gang bandagen tages på, skal den indstilles. Herunder vises det på en video:

 

Når bandagen tages af, løsnes blot de forreste magnetiske spænder og bandagen trækkes af. Næste gang du tager den på, skal du blot trække den over knæet og lukke de magnetiske spænder igen som vist her:

 

Vedligeholdelse:

 • Maskinvask ved 30 grader(finvask), helst i en vaskepose.
 • Luk velcroen før vask.Brug ikke rengøringsmidler, blødgørere eller ætsende produkter (produkter med klor).
 • Luft tørres (ikke i nærheden af varmekilder).
 • Løs altid den medfølgende vejledning inden vask.