Action Reliever - knæbandage til slidgigt fra Thuasne

Specialpris 1.800,-
Pris: 2.250,-

På lager

Hvis du døjer med let moderat slidgigt i knæet, i enten den udvendige (laterale) eller indvendige (mediale) del af knæet, så er Thuasne knæbandage noget for dig. Knæbandagen kan også anvendes af dig, der lider af svær slidgigt med et lavt aktivitetsniveau.

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

  Fragt kun 49 kr.
  Fri fragt ved køb over 450 kr.
  1-3 dages levering

Beskrivelse

Thuasne Action Reliever – hjælper med at aflaste knæet og lindrer slidgigt
Hvis du døjer med let moderat slidgigt i knæet, i enten den udvendige (laterale) eller indvendige (mediale) del af knæet, så er Thuasne knæbandage noget for dig. Knæbandagen kan også anvendes af dig, der lider af svær slidgigt med et lavt aktivitetsniveau. Det anbefales i dette tilfælde at gøre brug af en rigid skinne. Se videoen herunder og du vil blive klogere på, hvordan Action Reliever fungerer og kan lindre dine knæsmerter.

Hvordan virker Thuasne knæbandagen?
Årsagen til smerterne i knæet opstår, når det mellemliggende brusk nedbrydes og knoglerne dermed gnider mod hinanden. Denne knæbandage til slidgigt hjælper med at løfte knoglerne fra hinanden ved at anvende et 3-punktstryk, som derved lindrer smerterne. Med det samme knæbandagen tages i brug opstår en effekt hvor lindring af smerten mærkes. Knæbandage fra Thuasne er testet til brug og smertelindringen er derfor klinisk bevist.

Knæbandagen indeholder medicinsk kompression (omkring 25mmg), som er med til at genoprette følelsen af selvbevægelighed samt øge blodcirkulationen, hvilket reducerer hævelse og smerter. Hos Henza anbefaler vi at købe produktet i samråd med en professionel behandler eller egen læge. På billedet herunder, ses det påførte knæbind.

3punkt actrel

Fordele ved brugen af støttebind til slidgigt: 
- Det er lavet i et blødt og behageligt materiale, som føles rart i knæhasen.
- Der er ekstra støtte til knæskallen i form af et indlæg af silikone.
- Det er muligt at skule knæbandagen under bukser eller anden beklædning.
- Ved slidgigt i knæet forekommer der smertelindring, som virker øjeblikkeligt.
- Det er klinisk bevist at der er en effekt ved brug af støttebindet.

Hvad er slidgigt? 
Gigt er en af de mest udbredte kroniske lidelser i Danmark. Ca. hver 8. dansker er ramt. Slidgigt er en type af gigt, der er meget smertefuldt og som desværre kan gå ind og påvirke funktionsevnen, bevægeligheden og i sidste ende livskvaliteten. Slidgigt er en nedbrydning af brusken, der sidder mellem knoglerne og som bl.a. kan forekomme i knæet. Slidgigt er en lidelse, der ikke kan helbredes, men det er dog muligt at øge bevægeligheden og formindske den eksisterende nedbrydning. Så hvis du lider af slidgigt, kan Thuasne Action Reliever knæbind hjælpe dig. På videoen herunder, kan det ses hvor slidgigt kan opstå i knæet.

Størrelsesguide og modeller til Action Reliever
Knæbandagen passer på begge knæ og hjælper med at løfte det indvendige eller det udvendige område af knæet. Ved indvendige smerter skal en medial model benyttes og ved udvendige smerter skal en lateral model benyttes.

- Medial Venstre/Lateral Højre: Benyt denne model, hvis du har smerter på indersiden af venstre knæ eller på ydersiden af højre knæ.
- Medial Højre/Lateral Venstre: Benyt denne model, hvis du har smerter på indersiden af højre knæ eller på ydersiden af venstre knæ.

Mål omkredsen 14cm over knæet(A) og omkredsen af knæet(B), find herefter din størrelse i skemaet.

StørrelseOmkreds lår (A)Omkreds knæ (B)
138 - 41 cm32 - 34 cm
242 - 45 cm35 - 37 cm
345 - 48 cm38 - 41 cm
448 - 51 cm42 - 45 cm
550 - 53 cm46 - 49 cm
653 - 56 cm50 - 53 cm
756 - 61 cm53 - 56 cm
861 - 66 cm56 - 59 cm


Justering af knæbindet ved dit første brug
Første gang knæbandagen påføres er det vigtigt, den bliver indstillet korrekt. Se dette i videoen herunder:

Når knæbandagen skal tages af, løsner du de forreste spænder, og trækker herefter bandagen af. Næste gang det påføres skal det blot trækkes over knæet og lukkes med spænderne igen. Se dette i videoen herunder:

Hvis knæbandagen bliver tilpasset eller klippet i, kan denne ikke længere returneres, medmindre det skyldes en fejl der er at finde på produktet.

Vedligeholdelse af Action Reliever:
- Du skal altid læse den medfølgende vejledning før vask.
- Produktet kan vaskes ved 30 grader (finvask) og helst i en vaskepose.
- Det er vigtigt at lukke velcroen før du vasker produktet.
- Du må ikke gøre brug af rengøringsmidler, blødgørende samt ætsende produkter.
- Knæbindet skal lufttørres med afstand fra varmekilder.

Hos Henza er der altid hjælp at hente 

Sidder du og brænder inde med spørgsmål angående vores knæbind fra Thuasne eller nogle af vores andre produkter, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. (+45) 51 95 95 83, på mail til info@henza.dk eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden.